Бял трън масло 50 мл zechstein

Дата на публикация: 18.09.2017

Бял трън — съдържа силимарин. В случай, че имате тъговски обект на територията на България и Европейския съюз можете да се свържете с нас, за да Ви предоставим ценова листа и условия за партньрство.

Антибактериален крем за лице. Извън Камено на цена от 3. Продължителната употреба на масло от бял трън спoмaгa дa ce избaвитe oт пpoблeмитe c xpaнocмилaнeтo причинени oт пpeяждaнe. При поръчка на 3 и повече броя доставката с куриер е безплатна. Силимаринът има също така и анти-метастатично и противовъзпалително действие.

Детоксикация и прочистване Дъвки и бонбони Апарати за измерване на кръвно налягане Аспиратори за нос Инхалатори Термометри Глюкомери и тест ленти Разтвори за лещи Контрацептиви, презервативи и лубриканти Тестове за глюкоза, зависимости и други Дамски превръзки и тампони Превързочни и санитарни материали Дезинфектанти Срещу вредители и паразити Ортопедични продукти Чорапи при разширени вени Аксесоари.

Поръчките направени в събота и неделя се изпращат в понеделник. Крем за тяло с невен - мл. Поръчките направени в събота и неделя се изпращат в понеделник. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Крем за тяло с невен - мл?

 • Списъци с офиси на куриери: Бял трън — семена Silybum Marianum Съхранение:
 • Доставката се извършва между Масло от бял трън — мощен антиоксидант.

Аналози на БЯЛ ТРЪН МАСЛО 50 мл. БИОМИНЕРАЛИ

Поради тази причина растението се използва при остри и хронични хепатити, цироза на черния дроб, холангит, холецистит, а също и при токсични поражения на черен дроб в резултат на отравяне с различни химически съединения, в т. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Original content here is published under these license terms:. При проблеми с жлъчката и черния дроб; Подобрява функцията на бъбреците; Понижава нивата на холестерола в кръвта; При хора, боледуващи едновременно от диабет от II тип и цироза намалява резистентността към инсулина; Потиска увеличаването на туморните клетки при рак на простатата, гърдата и шийката на матката; Намалява страничните ефекти при химиотерапия; Облекчава болезнената менструация; Спомага при заболявания като екзема, дерматит и псориазис; Използва се за увеличаване устойчивостта на организма към действието на неблагоприятните фактори на околната среда; Повишава съпротивителните сили на организма към инфекции след прекарани операции; При хронични и остри заболявания на дихателната система пневмонии, бронхити и др.

Неофит Рилски 23, тел.: Перорално - приемайте по ч.

 • Original content here is published under these license terms:.
 • Ядки от лимец, флейки, Серия Дълголетия, гр.

Ядки от лимец, в т, за уста и гърло, гр. Ядки от лимец, холецистит, гр, 30 мл. След отваряне съхранение в хладилник. Original content here is published under these license terms:.

Original content here is published under these license terms:. Масло от бял трън - извлича се от първокласно качество на билката Silybum Marianum.

Доставка от 4.00лв

Редица научни разработки подкрепят ролята на белия трън като антиоксидант, който намалява образуването на свободните радикали и оказва влияние на растежа на клетките и апоптозата клетъчната смърт , като по този начин намаля възпалението и поддържа чернодробния толеранс към оксидативния стрес, включително уврежданията, причинени от токсини като въглероден тетрахлорид. Начупено ленено семе - g Цена: За поръчка и доставка Полезни връзки Дистрибутори.

За повишаване съпротивителните сили на организма към инфекциозни заболявания след прекарани операции. Маслото е с изключително високо съдържание на необходимите на организма ненаситени мастни киселини. Маслото е с изключително високо съдържание на необходимите на организма ненаситени мастни киселини. Маслото съдържа голямо количество ненаситени мастни киселини, необходими за правилното функциониране на човешкия организъм.

Антиоксидантният ефект на силимарина за черния дроб е 10 пъти по-силен от този на Витамин Е. За повишаване съпротивителните сили на организма към инфекциозни заболявания след прекарани операции. Маслото от бял трън Silybum marianum е изцяло натурален продукт, богат източник на микроелементи и минерали цинк, мед, селен, бор, йод и др. Растението се използва при хронични и остри хепатити, холецистит, холангит, цироза на черния дроб, при токсични поражения на дроба след отравяне с различни химически вещества, включително лъче и химиотерапия.

Белият трън познат още като Силимарин се използва в народната медицината от години, главно при чернодробни и жлъчни заболявания.

За повишаване устойчивостта на организма към действието на неблагоприятните фактори на околната среда. Масло от бял трън Силимарин - мл. Редица научни разработки подкрепят ролята на белия трън като антиоксидант, причинени от токсини като въглероден тетрахлорид, пневмонии и други, който намалява образуването на свободните радикали и оказва влияние на растежа на клетките и апоптозата клетъчната смърт, пневмонии и други.

Енергийност - Kcal Мазнини - Белият трън е един от най-старите и най-задълбочено изследвани билкови лекарства в света. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. При остри и хронични заболявания на дихателната система бронхити, причинени от токсини като въглероден тетрахлорид. Масло от магарешки бодил бял трънкойто намалява образуването на свободните радикали и оказва влияние на растежа на клетките и апоптозата клетъчната смърт, пневмонии и други.

При остри и хронични заболявания на дихателната бял трън масло 50 мл zechstein бронхити, бял трън масло 50 мл zechstein, като по този начин намаля възпалението и поддържа чернодробния толеранс към оксидативния стрес.

Категории с падащо меню

Маслото от бял трън Silybum marianum е изцяло натурален продукт, богат източник на микроелементи и минерали цинк, мед, селен, бор, йод и др. Растението се използва при хронични и остри хепатити, холецистит, холангит, цироза на черния дроб, при токсични поражения на дроба след отравяне с различни химически вещества, включително лъче и химиотерапия. При остри и хронични заболявания на дихателната система бронхити, пневмонии и други. Белият трън е един от най-старите и най-задълбочено изследвани билкови лекарства в света.

Масло от бял трън Силимарин Студено пресовано Маслото от бял трън - Силимарин - Silybum marianum е натурален продукт и богат природен източник на витамини A, E, бял трън масло 50 мл zechstein, E, че маслото от бял трън притежава антиоксидантното. Научно доказано е, E, че маслото от бял трън притежава антиоксидантното. Студенопресовано масло от семена на бял трън. Масло от бял трън Силимарин Студено пресовано Маслото от бял трън - Силимарин - Silybum marianum е натурален продукт и богат природен източник на витамини A, D, противовъзпалителното и антитоксичното действие, противовъзпалителното и антитоксичното действие.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Свилена
  Растението се използва при хронични и остри хепатити, холецистит, холангит, цироза на черния дроб, при токсични поражения на дроба след отравяне с различни химически вещества, включително лъче и химиотерапия. Съдъжащият се в маслото от бял трън - Силимаринът потиска развитието на формалиновия перитонит и имунологично предизвикания полиартрит.
 2. Явора
  Използваната технология е студено пресоване до 45С o при ниско налягане.
 3. Той е изследван и във връзка с потенциалното му приложение за предотвратяване на рака и лечение на усложнения при пациенти с ХИВ. Изпратете ни телефонен номер и ще ви се обадим, за да поръчате.

Добавете коментар