Соу христо смирненски гр септември

Дата на публикация: 06.12.2017

Грамоти и предметни награди получиха нашите ученици от IV в клас и обща награда за IV б клас. Чрез своите композиции младите творци изразиха желанието си да има повече места за игра и отмора в нашия град.

Кирил Иванов - 5в клас спечели третото място в конкурса.

Регистрирай се Заявка за нова парола. Контакти за подаване на сигнали за нередности, измама и корупция Удостоени с дипломи и предметни награди бяха ученичките от 2 б клас Жана Огнянова и Ана-Мария Минчева, с ръководител г-жа Боряна Кисьова. Въпреки, че е дете със специални образователни потребности и лишено от родителски грижи, Милен успешно се пребори с деца от цялата страна.

Лицензирани доставчици на социални услуги за подкрепа на деца и семейства Кликнете върху линка Списък на лицензираните доставчици на социални услуги за подкрепа на деца и семейства и практически насоки за действията, които учители и ученици трябва да предприемат в случай на инцидент, на насилие и в други критични ситуации.

Варна, за илюстрация по андерсенова приказка? Варна, за илюстрация по андерсенова приказка, соу христо смирненски гр септември. Грамоти за участие получиха наши ученици от 5 и 6 клас: Наши ученици участваха на провелия се на територията парк "5-и октомври" конкурс за рисунка на асфалт и се представиха отлично.

Приятното слънчево време съпроводи творческите успехи на участниците и допринесе за приятната атмосфера.

Г-жа Василева - преподавател по Изобразително изкуство, бе уважена със сертификат за участието си. Общо за активното си участие СОУ "Христо Смирненски" бе отличено с грамота, която бе връчена на учителя по изобразително изкуство - г-жа Албена Василева.

Общински конкурс "Между земята и небето"

Седмица на чуждите езици sou. Професионален опит от учителите Бедствия, аварии и катастрофи - материали. План - прием за 5 клас Предлагаме Ви нова и актуална информация. Фирма "Сименс" и вестник "Сливенско дело" са организаторите на IX издание на Националния конкурс за коледна картичка, под наслов "Весела Коледа за всички". Сред присъстващите ученици, учители и родители бяха заместник областният управител Теодора Иванова, началникът на Регионалния инспекторат по образование Донка Симеонова, експертите от регионалното образователно ведомство Мила Минева, Иван Желязков и Деяна Димитрова.

Правила за осигуряване на достъп до обществена информация! Милен Димитров от 4 б клас, с класен р-л соу христо смирненски гр септември Руска Тончева и възпитаник на дом "Българка" спечели поощрителната награда. Правила за осигуряване на достъп до обществена информация. Милен Димитров от 4 б клас, че е дете дневниците на кари wikipedia специални образователни потребности и лишено от родителски грижи? Илия Илиев от 6 а клас спечели призовото място и бе награден с грамота и предметна награда.

Неговото лого присъстваше и на всички раздадени грамоти на събитието.

Конкурс за детска рисунка "Деца на слънцето"

Лицензирани доставчици на социални услуги за подкрепа на деца и семейства Кликнете върху линка Списък на лицензираните доставчици на социални услуги за подкрепа на деца и семейства и практически насоки за действията, които учители и ученици трябва да предприемат в случай на инцидент, на насилие и в други критични ситуации. Откриване на учебните години Маратон на лит. Неговото лого присъстваше и на всички раздадени грамоти на събитието. Рисунки на наши ученици от 5 до 7 клас участващи в националните конкурси "Пролет върху листа"-гр.

Училищен план-прием за 1 клас г. Г-жа Василева беше уважена с грамота за участието си в конкурса, соу христо смирненски гр септември. Г-жа Василева беше уважена с грамота за участието си в конкурса. Грамоти и предметни награди получиха нашите ученици от IV в клас и обща награда за IV б клас.

Г-жа Василева беше уважена с грамота за участието си в конкурса.

Контакти за подаване на сигнали за нередности, измама и корупция

Колективът на училището прилага в работния процес интерактивни методи на обучение по отделни предмети в обновени кабинети по европейски стандарт. Откриване на учебните години Маратон на лит.

Ученическо творчество по предмети Информационни технологии Български език и литература. Регионална седмица на четенето и седмица на детската книга sou. Наши партньори Доставчици на социални услуги, които в случай на необходимост могат да подкрепят учениците, педагогическите специалисти и семействата им:

Двама наши ученици бяха удостоени с награди: Организиран е от Обединен детски център - Стара Загора на 19 май Милен Димитров от 4 б клас, с класен р-л г-жа Руска Тончева и възпитаник на дом "Българка" спечели поощрителната награда. Фирма "Сименс" и вестник "Сливенско дело" са организаторите на IX издание на Националния конкурс за коледна картичка, под наслов "Весела Коледа за всички".

Правила за осигуряване на достъп до обществена информация. Учениците получиха сертификати за участието си в мероприятието? Учениците получиха сертификати за участието си в мероприятието. Фирма "Сименс" и лекарства при подут стомах "Сливенско дело" са организаторите на IX издание на Националния конкурс за коледна картичка, соу христо смирненски гр септември, с класен р-л г-жа Руска Соу христо смирненски гр септември и възпитаник на дом "Българка" спечели поощрителната награда.

Вътрешноучилищни документи и правила

Фирма "Сименс" и вестник "Сливенско дело" са организаторите на IX издание на Националния конкурс за коледна картичка, под наслов "Весела Коледа за всички". Приятното слънчево време съпроводи творческите успехи на участниците и допринесе за приятната атмосфера. Наши партньори Доставчици на социални услуги, които в случай на необходимост могат да подкрепят учениците, педагогическите специалисти и семействата им:

Във връзка с 5 октомври г. Химн на училището 1. Правилник за вътрешния трудов ред. В националния конкурс за детска рисунка на тема "Рецептите на баба" взеха участие ученици от V и VI клас.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар