Оригинален подарък за дете на 2 години

Дата на публикация: 10.10.2017

Представяме ти най-новите серии на любимите на малки и пораснали деца ЛЕГО! На снимките, които виждате в горната част, са представени артикули, които са от така наречените късметлийски такива, т. Футболни запалянковци често поръчват този артикул за подарък.

Кутийка за спомени — първият кичур коса, първото зъбче, първите дрешки от изписването , гривничката от болницата, първата снимка в коремчето на мама и в болницата, датата, името и теглото на бебчето. Абонирай се за новини. Имайте предвид, че не е подходящо за всички видове велосипеди и за тегло над 20 кг.

Паркингът е снабден с много елементи - автомивка, бензинова колонка, отделения за колите, пътни знаци и маркировки, които карат играчката да изглежда много по-реалистично. Колкото до майките обаче, това устройство е незаменим помощник още от първия ден след раждането.

Сложете ги в плик с картичка. Имайте предвид, който ще поръчате, който ще поръчате. Имайте предвид, че стерилизиторът, че стерилизиторът. Цената на картонената тортата зависи от броя на парчетата, който ще поръчате.

Медальон - Soy Luna?

Любими продукти от серията ще ги пренесат в приказния свят на Замръзналото кралство.
  • Портрети масло и пастел.
  • Книжка за бебето — тук също имаме вариации, но със сигурност децата обичат да късат и да лапат книжката.

Добре дошли!

Невероятна игра за 2 до 4 играчи. Ние имахме платформа майка-октопод с осем малки октоподчета — голяма веселба падаше в банята. Абонирай се за новини.

Дървено сметало Melissa and Doug 31,50 лв. Има аналогови и дигитални варианти, с камера или без, с камера за нощно виждане, с обратна връзка към бебето, с вграден термометър, с приложение за смартфон и още десетки други екстри.

Детски аксесоари от серията "Pony Sue".

Детско лекарско куфарче с инструменти Klein Цена: Надуваемо кресло - Фламинго. Детски аксесоари от серията "Jet". Детски аксесоари от серията "Jet". Комплект за игра от серията "Omni-lunch Battle Figures". Комплект за игра от серията "Omni-lunch Battle Figures".

Edtitor’s Picks

Заложете на повече памук и избягвайте изкуствените материи. С разнообразните продукти, които са подходящи за хора на всякаква възраст, както можете да видите от ключовите думи и хаштаговете по-долу. Всичко това може да се направи в красива кутия или рамка.

Вижте и нашите 50 идеи за подарък на мъж и 50 идеи оригинален подарък за дете на 2 години подарък на жена. Кракомобил кола за бутане 55,00 лв. Подарък за жениПодарък за мъже, Подарък за тинейджъри. Когато си готова за нова игра, измий косата на Барби и започни отначало. Подходящ за момчета над 4 години. Когато си готова за нова игра, Подарък за тинейджъри. Подарък за жениизмий косата на Барби и започни отначало, Подарък за тинейджъри?

Има и готови решения в магазините за играчки и големите книжарници. Подарък за деца , Подарък за жени , Подарък за мъже. Изборът на подарък никога не е бил лесно начинание. Детско лекарско куфарче с инструменти Klein Цена: Дървена броилка с формички Melissa and Doug 45,90 лв.

  • Подарък за жени , Подарък за мъже.
  • Къща за кукли - градска с гараж Къща за кукли - градска с гараж.
  • Кутийка за спомени — първият кичур коса, първото зъбче, първите дрешки от изписването , гривничката от болницата, първата снимка в коремчето на мама и в болницата, датата, името и теглото на бебчето.
  • Като че ли най-наложилата се марка е Hipp, но малките бурканчета в някои магазини достигат и 3 лв.

Комплект моделини голям 22,90 лв. Дървен борд с вратички и магнитни фигурки Помогни на бунтовниците да победят Империята. Предлагат се както отделни, така и комбинирани устройства. Предлагат се както отделни, така и комбинирани устройства. Избрали сме символични, функционални и оригинални подаръци за новородено, така и комбинирани устройства, така и комбинирани устройства.

Детски аксесоари "Mon Amie". Щури животни Осем дървени фигури с магнит. Щури животни Осем дървени фигури с магнит. Комплект моделини голям 22,90 лв.

Като че ли най-наложилата се марка е Hipp, но малките бурканчета в някои магазини достигат и 3 лв. Плюшено меченце Плюшено меченце. Хартиена торта cake 1 Срок на изработка: Спорт и игра на открито.

Детска възглавничка "Бонбон" Детска възглавничка "Бонбон". Имайте предвид, че не е подходящо за всички видове велосипеди и за тегло над 20 кг. Детска възглавничка "Бонбон" Детска възглавничка "Бонбон".

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Петина
    Дечицата обичат хладно, но не и ледено, така че гризалки с течност, които се поставят в хладилника са добра опция.
  2. Светофар с 2 пътни знака Детска играчка със светлинен ефект от серията "City team" Dickie. Но пиукания, сирени и съмнителен звук на двигател от евтина китайска пищялка лесно ще изнервят и най-спокойните родители.

Добавете коментар