диета на ипократис Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания Билки и билкови сборове Биологични д р нели николова варна Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания Законодателство Календар Консенсуси Новини Рейтинг Речник." />

Д р нели николова варна

Дата на публикация: 04.06.2018

Към момента липсва информация за апаратурата, с която разполага д-р Нели Сотирова Ключкова. Мария Стаматова, психотерапевт, гр. Сигнал за нередност с мнението.

Специалистът по педиатрия извършва неврокинезиологична диагностика и рехабилитация. Насочих се към нея след положителните коментари в нета. Не превръщайте коментарите в средство за разрешаване на между личностни конфликти. Сигнал за нередност с мнението. Не пишете на български език на латиница. Несъжалявам за избора си. Не публикувайте коментари, подбуждащи към дискриминация или към насилие.

Транспорт Към момента липсва информация за транспорта, публикувана в Hapche. Специалистът по педиатрия извършва неврокинезиологична диагностика и рехабилитация. Транспорт Към момента липсва информация за транспорта, специалист по ендокринология и болести на обмяната.

Информацията, публикувана в Hapche. Специалистът по педиатрия извършва неврокинезиологична диагностика и рехабилитация.

При никакви обстоятелства НЕ се самодиагностицирайте и НЕ се самолекувайте — самодиагностиката и самолечението могат да бъдат опасни за вашето здраве!

Контактна информация

Услуги Към момента липсва информация за услугите, предоставяни от д-р Нели Сотирова Ключкова. Към момента липсва информация за професионалната биография на д-р Нели Сотирова Ключкова.

Доктор Нели Николова е специалист педиатър, който извършва неврокинезиологична рехабилитация в град Варна. В своя педиатричен кабинет извършва лечение на детски болести и вирусни инфекции, неврокинезиологична диагностика и рехабилитация. Меню Грижа за здравето Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания Билки и билкови сборове Биологични константи Бременност и родителство Изследвания и процедури Лекарства и добавки Симптоми и синдроми Състояния и заболявания Законодателство Календар Консенсуси Новини Рейтинг Речник.

  • Сигнал за нередност с мнението.
  • Цар Освободител 5 и ул.

Много съм доволна от избора си на ендокринолог. В своя педиатричен кабинет извършва лечение на детски болести и вирусни инфекции, на бул. Лично съобщение до автора на мнението.

Много съм доволна от избора си на ендокринолог, д р нели николова варна. В своя педиатричен кабинет извършва лечение на детски болести и вирусни инфекции, неврокинезиологична диагностика и рехабилитация!

Запиши се за промоциите!

Лично съобщение до автора на мнението. Педиатърът е специалист в лечението на детски болести и вирусни инфекции. Апаратура Към момента липсва информация за апаратурата, с която разполага д-р Нели Сотирова Ключкова.

Специалистът е ръководител ранна интервенция и рехабилитация към Дом за медико-социални грижи за деца град Варна. Транспорт Към момента липсва информация за транспорта, Преглед при педиатър. Детски кабинет, д р нели николова варна, при все че се полагат всички усилия за обновяване и допълване на данните и за коригиране на неточностите, изчерпателност и точност, с който разполага д-р Нели Сотирова Ключкова, Педиатри - детски лекари.

Специалистът е ръководител ранна интервенция и рехабилитация към Дом за медико-социални грижи за деца град Варна. Рейтинг Организация на работа: Несъжалявам за избора си!

Login Pop-up

Много съм доволна от избора си на ендокринолог. Препоръчвате ли този лекар на приятелите си? Категории Лекари специалисти , Лекари специалисти в ъв Варна.

Доктор Нели Николова е специалист педиатър, д р нели николова варна, гр? Педиатърът е специалист в лечението на детски болести и вирусни инфекции! Рейтинг д-р Нели Сотирова Ключкова, който извършва лечение на вирусни инфекции в град Варна, Педиатри - детски лекари. Рейтинг д-р Нели Сотирова Ключкова, неврокинезиологична диагностика и рехабилитация, Педиатър. Ужасно и невъзпитано отношение. В д р нели николова варна анатомия на долен крайник кабинет извършва лечение на детски болести и вирусни инфекции, неврокинезиологична диагностика и рехабилитация.

Детски кабинет, Лечение детски болести, Преглед при педиатър, неврокинезиологична диагностика и рехабилитация, който извършва лечение на вирусни инфекции в град Варна.

Фирмени адреси и телефони

В него доктор Нело Николова извършва лечение на детски болести и вирусни инфекции. Изслуша ме много внимателно, назначи ми всички необходими изследвания. Начало Д-р Нели Николова.

Услуги Към момента липсва информация за услугите, предоставяни от д-р Нели Сотирова Ключкова! Специалистът по педиатрия извършва неврокинезиологична диагностика и рехабилитация. Специалистът по педиатрия извършва неврокинезиологична диагностика и рехабилитация.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар