Куклен театър софия програма юни

Дата на публикация: 20.06.2018

От година е в трупата на Театър "София". От началото на г. Концертната програма прочетете ТУК.

Спектакълът "Двубой" по Иван Вазов на 5 Юни. А читателите, които проявяват интерес, ще имат възможност да разгледат книгохранилищата. Програма за месец Юни. Постановката за деца "Снежанка и седемте джуджета" на 3 Юни Топ цена: Най-доброто от българския Stand Up на 31 Май.

Музикалната приказка за деца и възрастни "Петя и вълкът" - на 3 Юни.

Stand Up комедията "Мъже срещу Жени" на 1 Юни? Сарафов" през г! Сарафов" през г. Сарафов" през г. Работи в театрите във Враца и Пловдив.

  • Музикалната приказка за деца и възрастни "Петя и вълкът" - на 3 Юни.
  • Оперетата "Българи от старо време" на 3 Юни.

Най-горещите предложения за културни и спортни събития в твоята поща!

Две комедии в една постановка! Гостуват студенти по Актьорство за драматичен театър, клас доц. Началото на празника ще бъде поставено в Всички квартали Център Подуене Оборище. Крикор Азарян, а след това и майсторски клас при руския режисьор В.

  • Сарафов" през година в класа на проф. Пълната програма и карта на Панаира вижте ТУК.
  • Детски панаир в София с над 60 безплатни ателиета.

Събитията за деца на 1 Юни в София. Постъпва на работа в Бургаския театър, а от г. Събитията за деца на 1 Юни в София. Постъпва на работа в Бургаския театър, а от г. Оферти Места Клуб Пътеводител Мода.

Запиши се за промоциите!

Детско караоке, театър и творчески работилнички ще зарадват децата в България Мол. Голяма сцена Зала Янко Сакъзов 23А Билетна каса: Събитията за деца на 1 Юни в София.

Приемам Условията за ползване и Политиката за лични данни. Христо Гърбов в спектакъла "Любов с гръмотевици" на 7 Юни.

Владее английски и гръцки език. Работи в театрите във Враца и Пловдив. Работи в театрите във Враца и Пловдив. Приемам Условията за ползване и Политиката за лични данни.

Бонус събития във фейсбук

Работилничка "Направи си кукла за театър". Сложете ролерите и протекторите и се включете в голямото лятно парти с празничен концерт и забавни игри с ролери.

Абонирайте се безплатно да получавате дневните промоции по e-mail.

От година е в трупата на Театър "София". Спечели ги за своя бизнес. Спечели ги за своя бизнес! Откриване на Международен детски фолклорен фестивал с участието на близо деца от България, Турция, Полша и Чехия. От година е в трупата на Театър "София".

Гости на събитието ще бъдат куклен театър софия програма юни от Българското индианско общество.

Най-посещавани

Три години работи във Врачанския т По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Крикор Азарян, а след това и майсторски клас при руския режисьор В. Атанас Атанасов г..

Точният час на стартиране е по избор на участниците между От началото на г. Stand Up комедията "Мъже срещу Жени" на 1 Юни.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар