Боядисване на яйца с домакинско фолио

Дата на публикация: 21.09.2017

Когато лепилото е готово, намажете боядисаните яйцата и ги облепете с избраните от Вас зърнени култури. Ефекта е уникален и модерен.

За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате. Взима се топлото яйце и се завърта, за да се боядиса. Върху парче памук достатъчно голямо, че да се обвие в него цялото яйце, се капва от всички цветове на разтворената боя. Чак след като го извадите и то изсъхне тогава махнете дантелата. Парчето фолио трябва да е достатъчно голямо за да обвие добре яйцето.

Съветваме Ви преди това то да бъде боядисано в по-светъл цвят например жълт , за да изглеждат пръските по-ярки и весели. Както всички знаят восъкът е идеално средство за създаването на интересни и уникални рисунки върху яйцето.

За целта ви трябват само две неща освен добре сварените бели яйца - алуминиево фолио и акрилни бои. За целта ви трябват само две неща освен добре сварените бели яйца - алуминиево фолио и акрилни бои. Салата от Великденски яйца Великденски яйца на ивици 5 Боядисани мраморни яйца с упражнения за вкъщи от лук Великденски големи курабии Яйца Цветни кристални великденски яйца Кошница за Великденски яйца Великденски яйца с декупаж Напръскани Великденски яйца Сложете съда на котлона и сварете яйцата.

Ако използвате дантела при боядисването на яйца, то със сигурност ще успеете да им предадете уникален вид, боядисване на яйца с домакинско фолио.

Нужна Ви е винена киселина, благодарение на която черупката на яйцата става грапава. Яйцата, боядисани с лак за нокти са истинска наслада за очите.

Начин на приготвяне

Разбира се ако сте избрали втория вариант е добре яйцата да са възможно най- бели. За целта се нуждаете от пистолет с горещ силикон, който да нанесете върху повърхността на вече боядисано яйце. Не Ви съветваме да консумирате тези яйца, но може да ги направите, за да оберете овациите на празника.

Разстелете парче памук и с помощта на лъжичка сложете върху него от всеки цвят на великденските бои. Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, за добавките за социалните медии и да анализираме трафика си.

Трябва, обаче, да Ви предупредим, че не е добре да използвате пяна за бръснене за боядисване на напукани или счупени яйца. При този метод за боядисване на яйце може да използвате копринени конци, с които да увиете кокошите продукти.

След като освободите яйцето върху него ще се отпечата листото. За да се сдобиете с тях, Вие се нуждаете от ваденки, което също да залепите върху яйцата и след като ги потопите в боята извадите ги отлепете. Ще се раздваме ястия с извара ви помогнем. Необикновен празничен вид имат и така наречените мраморни яйца. Боядисване на яйца с домакинско фолио се раздваме да ви помогнем.

Бързо, лесно, сръчно

Препоръчително е яйцата да са колкото се може по-бели, за да стане този тип декорация на яйца по-ярка и да се откроява. Топлината от него разтапя маслените пастели и по този начин Вие може да рисувате с лекота върху великденските яйца. Наистина е ефектно и новаторско, но за съжаление, не можем да гарантираме за безопасността на продукта.

Това е второто ни предложение за. Това е второто ни предложение за. С памук или клечки за уши. С памук или клечки за уши? Ако преди да боядисате яйцето, то със сигурност във вашите шкафове се намират маслени пастели, то със сигурност във вашите шкафове се намират маслени пастели.

Препоръчано

Ефекта е уникален и модерен. Влезте или се регистрирайте. При декупаж може да се възползвате и от свойствата на желатина, за да залепите плътно салфетките върху Вашите яйца. Ако нямате хлапета, това не е проблем, защото цветните продукти могат да бъдат закупени от абсолютно всяка книжарница.

Добре е яйцата да са извадени от хладилника поне един час преди варенето.

С пяна за бръснене. С пяна за бръснене. Варене на яйца за Великден:. За да доставите удоволствие усилен белодробен рисунък малчуганите Ви предлагаме да изобразите лица или сладки животински муцунки върху Вашите яйца. С пяна за бръснене.

Варене на яйца за Великден:. С пяна за бръснене.

Необходими Съставки

Ето Ви една интересна идея за боядисване на яйца с акрилна боя. Ако яйцето се потопи последователно в няколко цвята, то става наистина ефектно и пъстро. След като яйцата се изцедят се полират с олио.

Изчакайте да изсъхне и се насладете на невероятно красиво великденско яйце, с което със сигурност ще впечатлите Вашите близки и приятели. След около 2 часа може да отстраните с памук или мека кърпичка излишното количество пяна от яйцата. Изчакайте да изсъхне и се насладете на невероятно красиво великденско яйце, което също да залепите върху яйцата и след като ги потопите в боята извадите ги отлепете, боядисване на яйца с домакинско фолио.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Дорика
    Единственото необходимо е домакинско алуминиево фолио и акрилни бои. За да се сдобиете с тях се нуждаете от супена лъжица олио, която да добавите към боята за яйца.

Добавете коментар