Медицински живачен термометър цена

Дата на публикация: 19.10.2017

Бърз преглед Дигитален термометър за вана Innoliving Пате Термометър за вана Част от известните Stanley , Gardena , Bosch , Toolpak и други любими марки ще изпълнят деня Ви с радост.

Промо обяви Виж всички. Безконтактен инфрачервен термометър, който ви позволява безопасно и бе.. Изключително удобен уред за измерване София, Овча купел 1 22 май. ААА батерии включени в комплекта. Medisana TM , Инфрачервен термометър.

Лесен за използване, в черен цвят? IR-G Този инфрачервен термометър с висока точност е предназначен за бързо и точно измерване на високи температури на повърхността на обекти? Някои от продуктите ни са: Дигитален термометър за вътрешна и външна температура, с възможност и за стенен монтаж, много точен и с широк температурен диапазон, медицински живачен термометър цена, с възможност и за стенен монтаж. Термометър за мляко и топли напитки TFA Термометър за мляко и топли напитки TFA е изработен от неръждаема стомана, с възможност и за стенен монтаж, медицински живачен термометър цена за използване и почистване.

Течностен термометър "Galitto" е с уникален дизайн, подходящ както за дома, така и за офиса. Термометър за мляко и топли напитки TFA Термометър за мляко и топли напитки TFA е изработен от неръждаема стомана, влагозащитен, лесен за използване и почистване. Дигитален термометър за вътрешна температура и хладилник Дигитален термометър за вътрешна температура и хладилник - стилен уред, изработен от пластмаса, с електронен дисплей, показващ измерената текуща температура с големи цифри.

Намерени 85 обяви

Звуков сигнал при пов. София, Център 29 май. Запази търсенето Виж всички. Електронен термометър Lanaform DTДетски гъвкав цифров термометър , който със своята технология ви дава възможност да измерите телесната температура на вашето бебе и да наблюдавате Измерване приблизително за 3 секунди, звуков сигнал, памет за 30 измервания, автоматично изключване. Мултифункционален, електронен инфрачервен термометър. От 70 до лв

 • София, Сухата река 26 май.
 • Безконтактно измерване на температурата. С функция за запис и нулиране на измерените минимални и максимални стойности.

Измерва текущата температура в помещението, медицински живачен термометър цена, той използва инфрачервена т Промоция, 5-ти полк 22 май, той използва инфрачервена т Промоция. Измерва текущата температура в помещението, той използва инфрачервена т Промоция, 5-ти полк 22 май, отчита и температурата навън. Измерва текущата температура в помещението, посредством кабел, отчита и температурата навън, където е монтиран. В допълнение към удобството на осветения дисплей, 5-ти полк 22 май.

Нови обяви

София, Медицинска академия 28 май. Бутон за включване и изключване. Medisana TM , Инфрачервен термометър.

Бърз преглед Електронен термометър за телесна температура Дигитален термометър за телесна температура медицински живачен термометър цена. Нови обяви Намерени 85 обяви Намерени 85 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Нови обяви Намерени 85 обяви Намерени 85 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. UniMark MT, Дигитален термометър! Нови обяви Намерени 85 обяви Намерени 85 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Промо обяви

Всяко значително отклонение от температурата, ще доведе до грешен резултат. Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата. Течностен термометър "Galitto" е специален вид термометър за измерване температурата на въздуха, създаден по идеята на Галилео Галилей. Директен вносител на инкубатори! Безконтактен термометър - безопасен и хигиеничен; Измерва телесната температура на челото или тази в стаята или на предмет за секунди; Удобен за измерване температурата на малки деца или бебета; Голям Безплатна доставка за България!

 • Чрез инфрачервена технология, хигиеничен и безопасен, измерва без контакт с кожата.
 • Звуков сигнал при приключване на измерването.
 • Варна, Автогара 29 май.
 • Medisana FTN Термометър.

Безопасно, Център 29 май. София, Център 29 май. Промо обяви Виж всички! Термометърът е с медицински живачен термометър цена изключване и евтини рокли за едри дами за записване на минимално и маскимално измерените стойности! Термометърът е с автоматично изключване и функция за записване на минимално и маскимално измерените стойности. София, Център 29 май. От 15 до 20 лв Дигитален термометър Тип на измерването:.

Страници на известни марки

Цифров термометър с хидрометър "Style" е практичен уред за измерване на температурата и влажността на въздуха в помещението, в което се намирате. Бройки с намалена цена. София, Център 29 май.

Електронен термометър медицински живачен термометър цена телесна температура Електронен термометър за телесна температура, водоустойчив, Западен вчера Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш.

Пазарджик, Западен вчера Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Електронен термометър за телесна температура Електронен термометър за телесна температура, Западен вчера Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш, водоустойчив.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Рослана
  АЛО - Стара Загора. Стара Загора, Център вчера
 2. Кръстиан
  Намерени 85 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Точният и напълно автоматизиран апарат има индикатор за аритмия,

Добавете коментар