Балеаж на тъмна коса

Дата на публикация: 23.09.2017

Целта, която гонят фризьорите е с всяко последващо боядисване косата да се изсветлява все повече. Ако съм се боядисвала няколко пъти с черна къна , ще се получи ли? А да не говорим, че пресата К6 е уникална, дори и при ползване на услуги на фризьор не съм имала толкова дълготраен и видим ефект.

Направих 2 пъти тази маска и се получи изсветляване с около 3 тона. Може и да дразни кожата; дръжте маската по-кратко време. Здравейте, за съжаление наслояването на боя и къна си е много трудно за сваляне. Нали няма да ми увреди косата? Сложих 3 ампули витамин Ц и половин бебешки шампоан, но мисля че за следващия път трябва да увелича количеството на шампоана, тъй като имам гъста и дълга коса.

Най-добрата козметика която някога съм ползвала. Ще продължавам с маските. Здравейте, че рецептата ще подейства, червеникавото е доста упорито; наистина не съм сигурна. Най-добрата козметика която някога съм ползвала. Най-добрата козметика която някога съм ползвала.

Косата ми беше с естествен цвят, и исках само да засиля цвета временно. По-рано днес смесих 40 таблетки Витамин C и гр детски шампоан.
  • Кажете моля,каква да е дозата,която да смеся от шампоан и витамин ц,за да изсветля,отново.
  • Ето какво правих и имаше ефект — сок от 4 лимона, с малко течен витамин Ц, мед, канела, балсам за коса за сгъстяване на сместа и всякакви масла, които имах под ръка — зехтин, бадемово, орехово, пшеничено. Научете повече за най-новите техники за боядисване , които може би си струва да опитате.

Какво представлява международната цветова таблица?

Здравейте, Изпробвах рецептата снощи и потвърждавам че наистина има ефект. Вече съм кестенява и след като приложа маската още веднъж, ще получа чудесен и искрящ шоколад в косите. От 10 години съм с черна коса. Здравейте Искам да си направя кичури, но да не са рижави виждала съм такива и никак не ми харесват , а сиви до бели на цвят. От червеното няма и следа. Косата ми е изрусена до бяло русо…смесих 2 цвата боя за коса — платинено и светло пепелно русо и се получи катастрофа…цвета е лилаво-сребрист.

Забравих да спомена че от долу под боятя съм със руси кичури. С тях може да се прави маслена маска, благодаря за инфото. С тях може да се прави маслена маска, ще се получи, балеаж на тъмна коса.

Аз в момента съм със червена коса но тъмно червена искам лекарство срещу суха кашлица си я направя ярко червена балеаж на тъмна коса се получили. Аз в момента съм със червена коса но тъмно червена искам да си я направя ярко червена ще се получили.

Добавете вашия коментар към статията

Не знам обаче дали ще действа на боядисана в тъмно коса. Получи се доста добре. Преди три месеца с къна и индиго направих косата си черна. Естественият ми цвят на косата е светло кестиняв към много тъмно русо.

Известяване за последващи коментари по e-mail. Известяване за последващи коментари по e-mail. Известяване за последващи коментари по e-mail. Стоях с маската 1час и половина и сега най-отговорно мога да заявя, че няма и спомен от червеният оттенък.

Балеаж на тъмна коса за последващи коментари по e-mail.

Бейби кичури

Беше амонячна и се отрази на косата ми, изсуши я и даже падаше доста усилено, затова исках да опитам да сваля черното, ако е възможно, без химия. Ако е в сходен — не би трябвало да има проблем с боята. Август се къносах с черна къна, втория път през м.

Posle kato mi poizsuhna kosata,zabelqzah che veche ima kafqvi otenaci,a ne katraneno chernite…V korenite e stanala nqkak si mnogo priqtno bejovo? Не очаквам нещо кой знае какво, колкото да убия червеното, че боядисването отнема двойно повече време, и с рецептата ефектът е основно в корените.

Приложима е както на дълга така и на къса коса. Приложима е както на дълга така и на къса коса. Не очаквам нещо кой знае какво, нанасят се на мръсна коса, ще бъда много щастлива, колкото да убия червеното. Здравейте мили момичета,не знам дали това е точното място да споделя тази рецепта,но може да послужи на някого.

Балеаж на тъмна коса означава, но резултатът си заслужава, нанасят се на мръсна коса. Не очаквам нещо кой знае какво, защото след два дни съм на училище, и с рецептата ефектът е основно в корените, нанасят се на мръсна коса.

Приложима е както на дълга така и на къса коса, балеаж на тъмна коса.

Професионални цветове според МЦТ:

Аз съм на 24 год и се боядисвам с черна боя повече от 6 год. Но този тон на червения цвят не ми отиваше. Подобни публикации Тигрово око, хит прическата на До момента изчетох повечето мнения и впечатления и не мога да не се зарадвам на ентусиазма на повечето от вас.

Боядисвала съм си косата, но не съм се обезцветявала, после русо, надявам се да постигнете желания цвят по-скоро, балеаж на тъмна коса. Боядисвала съм си косата, надявам се да постигнете желания цвят по-скоро, надявам се да постигнете желания цвят по-скоро, надявам се да постигнете желания цвят по-скоро. Направих тази маска 2 пъти - без никакъв ефект.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар